SCHAKELMATERIAAL VAN BERKER, altijd een luxe uitstraling

Hager Berker is een vooraanstaand leverancier van hoogwaardig schakelmateriaal. Schakelaars en systemen van Hager Berker worden overal ter wereld gebruikt om een inrichting mooier, eenvoudiger en comfortabeler te maken. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit, design en innovatie. Ons assortiment van Hager Berker schakelmateriaal bestaat uit verschillende standaard-, luxe- en waterdichte series. Van moderne schakelprogramma's voor binnen tot praktisch schakelmateriaal voor buiten, je vindt het in een van de series van Hager Berker.

POPULAIRE PRODUCTEN
BERKER 112709
€ 0,12
per 1 st
BERKER 113909
€ 0,04
per 1 st
BERKER 61103609
€ 0,29
per 1 st
BERKER 113937
€ 0,23
per 1 st
BERKER 61103602
€ 0,29
per 1 st

SPATWATERDICHT SCHAKELMATERIAAL VAN HAGER BERKER

Licht en elektriciteit nodig in een schuur, bij een zwembad of terras? Normale schakelaars zijn uit veiligheidsoverwegingen niet zomaar overal te plaatsen. In vochtige ruimtes of buiten zijn speciale schakelaars nodig. Bij ons vind je deze schakelaars. Het spuitwaterdichte schakelmateriaal van Hager Berker zorgt ervoor dat je op een veilige manier kunt genieten van elektriciteit op plekken waar dat met gewoon schakelmateriaal, door het vocht, erg gevaarlijk was. Het spatwaterdichte schakelmateriaal van Hager Berker, zoals W.1 en WG-UP, zijn geproduceerd volgens IP44 normering en biedt bescherming tegen spatwater vanuit alle richtingen.

VAN GEWOONWEG MOOIE SCHAKELAARS TOT GEAVANCEERDE LICHTREGELSYSTEMEN

Bij Hager Berker wordt continu geïnnoveerd en vernieuwd. Door deze doorontwikkelingen kunnen ook moderne lichtbronnen zoals LED lampen en spaarlampen geschakeld worden met het Hager Berker schakelmateriaal. LED verlichting heeft namelijk veel minder energie nodig om tot een prettig lichtplan te komen ten opzichte van conventionele verlichting. Verder past iedere bedieningswip, afdekraam, dimmer en elektronische opzetmodule uit het assortiment perfect op de inbouwelementen. Je kunt dankzij het modulaire systeem gemakkelijk onderdelen van series combineren om zo een schakelaar te creëren die perfect bij passen.


De Oosterberg Outlet is een officiële aanbieder van de producten van Hager Berker. De webshop heeft veel van het Hager Berker schakelmateriaal in het assortiment.

Het voordeel van jouw Hager Berker producten bestellen bij Oosterberg Outlet is dat je jouw bestelling meteen compleet kunt maken met producten van tientallen andere merken. Dus bestel je bijvoorbeeld Hager Berker schakelmateriaal, dan kunt je bij ons meteen het juiste gereedschap voor de installatie bestellen. 

Copyright © Oosterberg | Algemene voorwaarden | Privacybeleid