MACHINES VAN METABO; VOOR AL JOUW KLUSSEN

Het Duitse Bega levert technische verlichting voor zowel binnen- als buitenshuis. Bega heeft als doel om het levendige effect en de driedimensionale ervaring van de wereld altijd intact te houden, ook ’s nachts. Bij de ontwikkeling van producten heeft Bega als basisprincipe: duurzaamheid van vorm, functie en materiaal. Bekijk welke producten van Bega wij in ons assortiment hebben.

POPULAIRE PRODUCTEN
BEGA 66537
€ 35,48
per 1 st
BEGA 33508K3
€ 256,01
per 1 st

MODERNE TECHNOLOGIE EN HOGE KWALITEIT

Alle Bega lampen overtuigen met moderne technologie in combinatie met hoge lichtkwaliteit en enorme duurzaamheid. Naast speciale buitenverlichting zoals grondinbouwlampen, pool- en vijverbelichting, wandinbouwlampen, sterke stralers en paallampen in unieke stijl is de Bega LED verlichting een nieuwe uitdaging. Bekijk hier een van onze Bega LED koplopers.

BESTAND TEGEN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Alle lampen van Bega zijn bestand tegen buitengewone weersomstandigheden en ook vuil bieden ze het hoofd. Verder beschermt de grote robuustheid tegen zware mechanische belasting. De hoogwaardige lampen van Bega bieden een bijzonder hoge lichtkwaliteit en overtuigen qua uiterlijk met een moderne en functionele vormgeving.


Armaturen van Bega staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit en aantrekkelijke design.

 Goed licht en een goede verlichting zorgen bovendien niet alleen voor een aangename lichtsfeer en hoogwaardige uitstraling, maar ook voor meer veiligheid in huis en tuin.

 

Copyright © Oosterberg | Algemene voorwaarden | Privacybeleid